• Installatie Service

  • Snelle levering

  • Gratis verzenden vanaf € 50,-

Home Optimalisatie transport

Optimalisatie transport

Om onze leveringen te verbeteren en te versnellen, hebben wij onlangs onze bezorgservice geoptimaliseerd. Een nieuw verzendcontract met PostNL en investeringen in nieuwe vervoersmiddelen zorgen voor snellere leveringen en een verbeterde flexibiliteit. Onze eigen bezorgservice bestaat momenteel uit twee nieuwe Ford Transit bussen en een nieuwe aanhanger, allen bedrukt in onze huisstijl.   

Voordeel voor u

De optimalisatie zorgt ervoor dat wij in staat zijn om bestellingen met waarde hoger dan € 50,- gratis bij u thuis te bezorgen.* Dit geldt voor zowel de bestelling die worden geplaatst in onze winkel als voor de bestellingen die online worden geplaatst. Het is bovendien mogelijk om gebruik te maken van onze Gratis installatieservice, waardoor bijv. u digitale piano gemonteerd wordt afgeleverd. De nieuwe opties maken ons bovendien flexibeler, waardoor de kans groter is om een bezorging te plannen op het moment dat u schikt. 

Levering door PostNL

Bestellingen met een gewicht tot maximaal 30 kilo, zullen wij overdragen aan onze verzendpartner PostNL. Indien de bestelde producten voorradig zijn en  worden besteld voor 16.30 uur, zal dit dezelfde werkdagen worden voltooid. Direct nadat wij de zending hebben overgedragen, ontvangt u van PostNL een Track&Trace nummer waarmee u de zending kunt volgen. In principe kunt u ervan uitgaan dat de levering de volgende dag bij u wordt aangeboden.

Indien u gebruik maakt van onze gratis montage service bij aanschaf van een digitale piano of een orgel met een gewicht onder de 30 kilo, wordt de levering verricht door onze eigen bezorgservice.

 

 

 

* De levering van akoestische piano's is uitgezonderd van de bovenstaande voorwaarde. Voor een pianotransport zal € 150,- in rekening worden gebracht. Deze prijs is berekend op een pianotransport naar de begane grond.

Levering door onze eigen bezorgservice

Bestelling met een gewicht boven de 30 kilo of bestellingen waarbij er gebruikt wordt gemaakt van onze gratis montageservice, zullen gratis worden bezorgd door onze eigen bezorgdienst. De bezorging zal over het algemeen plaatsvinden binnen 5 á 7 werkdagen. U wordt telefonisch benaderd voor een exacte datum en tijd.**

 

** De franco levering boven de € 50,- is gebaseerd op levering op de begane grond. Afhankelijk van het bestelde artikel, kan er een meerprijs worden berekend indien de bestelling op een hoger gelegen etage zonder lift afgeleverd dient te worden.

  • Gratis verzenden en retourneren!

  • Snelle levering!

  • Veilig betalen!

Betaalmethoden:   | 

2019 Joh. de Heer | Algemene voorwaarden | Privacybeleid