• Installatie Service

  • Snelle levering

  • Gratis verzenden vanaf € 50,-

Home In de media Orgeldagen 2016

Orgeldagen 2016

 

Na eerdere zeer succesvolle editites van de orgeldagen, kondigen wij met trots aan dat op dinsdag 27 en woensdag 28 december de orgeldagen 2016 zullen plaatsvinden. Gedurende deze twee dagen zal er in samenwerking met gerennomeerde orgelbouwers een zeer aantrekkelijk programma worden aangeboden voor orgeliefhebbend Nederland. 

Wij hopen u deze dagen te mogen verwelkomen in onze winkel.

Demonstratie Andre de Jager

Professioneel organist Andre de Jager zal gedurende de orgeldagen de nieuwste modellen van Viscount bespelen. De Italiaanse orgelfabrikant heeft onlangs de nieuwe Chorum modellen gelanceerd, die breed zijn uitgelijnd in onze showroom. De demonstratie van Andre de Jager begint beide dagen om 13.30 uur en zal duren tot 16.00 uur.

 

Officiële introductie Johannes de Heer VII

Enige weken geleden hebben wij het nieuwste model van onze eigen orgellijn aangekondigd, de Johannes de Heer VII. Na een zeer succesvolle introductie in Yerseke zal het unieke orgel gedurende de orgeldagen worden geintroduceerd in onze winkel.

 

Content Cambiare demonstratie 

Met de Cambiare serie heeft Content zich ontwikkeld tot Hauptwerkspecialist. Gert van Hoef en Henderik Loosman zullen tijdens de orgeldagen prachtige orgelbespelingen ten gehoren brengen en kunnen u alles vertellen over deze magnifieke orgels.Presentatie Allen orgels

Gedurende de orgeldagen introduceren wij met trots Allen orgels. Allen is een hoogwaardige Amerikaanse fabrikant van digitale (kerk)orgels. In de fabriek werken 250 medewerkers die wereldwijd meer dan 90.000 orgels hebben geplaatst. Vrijwel alle componenten en meubels worden zelf ontwikkeld, waardoor de hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd kan worden. Sinds eind 2016 zijn deze prachtige Amerikaanse orgels opgenomen in ons assortiment. Om deze orgels aan een breed publiek te tonen, zullen er doorlopend presentaties en orgelbespelingen plaatsvinden door Gerrit de Vries en Tim Talen.

 

Content Klassieke orgel demonstratie

Content is één van Nederlands meest toonaangevende orgelbouwers. Modellen uit succesvolle klassieke orgel series zo als de Clavis, Celeste en Cantate staan speelklaar opgesteld en zullen bespeeld worden door professionele organisten Gert van Hoef en Hendrik Loosman.

  • Gratis verzenden en retourneren!

  • Snelle levering!

  • Veilig betalen!

Betaalmethoden:   | 

2017 Joh. de Heer | Algemene voorwaarden