• Installatie Service

 • Snelle levering

 • Gratis verzenden vanaf € 50,-

Home Digitale Piano's Vleugels
0
producten vergelijken

assortiment

Sorteer op
nieuw
Yamaha CLP465GP Occasion digitale vleugel

Geniet van het luxueuze uiterlijk van een vleugelkast met een gepolitoerde ebbenhouten afwerking, alsook van een vleugelaanslag en -geluid.

 • Het ontwerp belichaamt de stijl van een vleugel (minivleugelkast)
 • De klankopwekkingsbron van de nieuwe generatie zorgt voor buitengewone speelrespons en expressieve mogelijkheden (RGE)
 • Het toetsenbord biedt een echte vleugelaanslag (GH3-toetsenbord)

'Real Grand Expression'-geluid, aanslag, pedalen, perfect geïntegreerd voor de sensatie van het bespelen van een vleugel.

Real Grand Expression (expressie van echte vleugel). Deze term definieert de expressieve mogelijkheden van de Clavinova. Het is niet alleen de volledige realisatie van het geluid, de aanslag en de pedalen, maar de toepassing van technologieën op basis van het vervaardigen van akoestische piano's om deze drie elementen perfect te integreren in een enkele piano. Deze piano produceert dat exacte geluid dat u wilt, via de aanslag van de toetsen en het bedienen van de pedalen. Terwijl u speelt, heeft u echt het gevoel dat u een vleugel bespeelt.

Hoor het geluid zoals u het speelt. De 'RGE-klankopwekking' zorgt voor de speelrespons en expressieve mogelijkheden.

De RGE-klankopwekking levert de ultieme expressieve mogelijkheden voor de CLP-serie.
De nieuwe CLP-serie gebruikt de RGE-klankopwekking (Real Grand Expression, expressie van echte vleugel), de volgende generatie pianoklankopwekking. Het is een verbetering van de Pure CF-klankopwekking, die veel lof verdiend in de CVP-serie, en laat u genieten van de speelrespons en expressieve mogelijkheden van een concertvleugel. Het beschikt over de nieuwe Smooth Release-functie die geluid met grote helderheid tot uitdrukking kan brengen en staccato noten duidelijk kan articuleren, waarbij het geluid van het dempen van de resonantie is te horen, wanneer u de toetsen voorzichtig loslaat. Het slaagt erin de essentie van een pianospel vast te leggen om vleugelachtige, expressieve belevingen te creëren.

De dynamische verandering van het geluid is afhankelijk van de aanslag

Een akoestische piano is een muziekinstrument waarvan de klanken gedurende een lange periode blijven naklinken. De sterkte van de aanslag varieert niet alleen het volume, maar ook het geluid van helder tot donker, waardoor een rijke expressiviteit wordt gecreëerd. Een Clavinova produceert diepe resonanties door pianogeluiden te gebruiken die gedurende hun gehele lengte nauwkeurig zijn gesampled. Eigen technologie van Yamaha zorgt voor naadloze en dynamische veranderingen, afhankelijk van de sterkte van de aanslag. Bovendien is om de spelbeleving van een vleugel te evenaren, de aanslag zorgvuldig verfijnd door vele pianisten die erop gespeeld hebben en die hun feedback hebben gegeven aan Research & Development van Yamaha.

De pianovoices brengen de zorgvuldige aandacht tot uitdrukking die alleen een pianofabrikant kan geven.

De vleugelvoices van een Clavinova zijn verkregen door het opnemen van de geluiden van een Yamaha-concertvleugel die leidde tot de creatie van de CFX, de vleugel die de winnares van het befaamde Internationale Frédéric Chopin Pianoconcours 2010 selecteerde voor haar uitvoering. Er werd één enkele vleugel geselecteerd, die het meest geschikt was voor het opnemen en deze werd vervolgens onder de best mogelijke omstandigheden gestemd door een door en door ervaren pianostemmer. Alle geluiden werden opgenomen hetgeen resulteerde in een geluid dat niet alleen de schoonheid van elke noot weergeeft, maar ook het geharmoniseerde geluid van een enkele vleugel.

Dankzij 128-noten polyfonie kunt u spelen zonder dat er noten wegvallen, wat vooral belangrijk is in dichte muziekpassages.

Wanneer u snelle frasen speelt of akkoorden stapelt terwijl u het demperpedaal ingedrukt houdt, wilt u dit kunnen uitvoeren zonder dat er noten wegvallen. De Clavinova biedt 128-noten polyfonie, zodat u zonder beperkingen kunt genieten van complexe werken zoals die van Liszt of Ravel, die volop pedaalwerk bevatten. Naarmate uw spel in de loop der jaren verbetert, blijft de Clavinova u in staat stellen uw vaardigheden optimaal tot uitdrukking te brengen.

Beleef de echte pianoaanslag met Yamaha's 'Natural Wood-toetsenbord'.

Het NW-toetsenbord (Natural Wood) van de Clavinova kon alleen door Yamaha gemaakt worden, met houtbewerkingstechnieken die al meer dan een eeuw geperfectioneerd zijn bij het bouwen van uitstekende akoestische piano's. Net als bij een vleugel zijn de toetsen van massief hout gemaakt, dat het lange droogproces heeft ondergaan dat vereist is voor gebruik in een muziekinstrument. Door uitsluitend de secties met de hoogste kwaliteit van elk stuk hout te selecteren, zijn de toetsen beter bestand tegen kromtrekken en vervormen dan die van toetsenborden die van gelamineerd hout zijn gemaakt. De toetsen hebben drie sensoren, net als het GH3-toetsenbord, die gevoeligheid overbrengen van de pianist die ze bespelen. In combinatie met de stevige textuur van hout, zorgt dit voor een uitstekende speelbeleving en prestatie

Het 'GH3'-toetsenbord (Graded Hammer 3) produceert getrouw de aanslag van een vleugel.

 

De aanslag van het Clavinova-toetsenbord wordt door pianisten geprezen vanwege het spelgevoel, waardoor men vergeet dat het een digitale piano is. Het geheim achter deze superieure aanslag is hetzelfde hamersysteem en veerloze mechanisme als bij een vleugel. Afhankelijk van het gewicht van de hamer, de kracht van uw aanslag en het natuurlijke terugkomen van de toets wanneer u deze loslaat, geeft de Clavinova getrouw de toetsenbord aanslag van een akoestische vleugel weer, van het zwaardere gevoel in het lagere nootbereik, tot het lichtere gevoel in het hogere nootbereik. Ook belangrijk is Yamaha's unieke systeem met drie sensoren, dat nauwkeurig het gedrag van het toetsenbord detecteert en interpreteert, net als bij een vleugel. Wanneer u aanhoudend speelt of met een lichte triller, technieken die bij veel stukken zoals Für Elise worden gebruikt, kunt u spelen met een heldere, levendige uitstraling.

'Toetsbeleg van synthetisch ivoor' blijft aangenaam aanvoelen tijdens lange uitvoeringen.

Pianisten houden van een vaste grip, net als bij het ivoren toetsenbord dat vroeger werd gebruik bij vleugels van topklasse. Toetsbeleg van synthetisch ivoor beschikt over een zacht, licht poreus oppervlak dat toetsen extra grip en een natuurlijke wrijving geven voor een beter speelgemak, vooral tijdens lange uitvoeringen of oefensessies. De gladde, geraffineerde textuur van de toetsen zorgt voor een gevoel van luxe en is gemakkelijk schoon te maken.

'Toetsstabilisatoren' verbeteren de duurzaamheid van het toetsenbord.

Het toetsenbord moet perfect reageren op de aanslag van uw vingers, zodat de noten precies zo klinken als u het bedoeld heeft. Het toetsenbord speelt een cruciale rol en het is belangrijk dat u het gedurende lange tijd soepel kunt bespelen en het moet een goede aanslagrespons houden. Daarom zijn alle 88 toetsen uitgerust met toetsstabilisatoren. Hierdoor kun u niet alleen met een natuurlijke aanslag spelen, het verbeterd ook de stabiliteit en duurzaamheid van de toetsen.

Toetsen hebben een lange afstand tot het draaipunt, wat makkelijke bespeelbaarheid mogelijk maakt, zelfs boven aan de toets.

 

De toetsen zorgen voor een aangename manier van indrukken boven aan de toets, omdat de afstand van het uiteinde van de toets tot het draaipunt extreem lang is. Wanneer u een stuk speelt, waarin veel zwarte toetsen worden gebruikt, dan blijven zelfs als u een witte toets bovenaan bespeelt, de toetsen makkelijk bespeelbaar, waardoor de delicate nuances tussen harde en zachte aanslagen gehandhaafd blijven.

Het akoestische systeem produceert een akoestisch pianogeluid, alsof het instrument zelf resoneert.

Omdat Yamaha zo veel belang hecht aan het plezier van spelen, zijn de luidsprekers, versterkers en andere akoestische systemen zo geoptimaliseerd dat de pianist niets anders dan een verbluffend mooi geluid hoort tijdens het spelen. Deze muziekinstrumentachtige resonanties zorgen ervoor dat de Clavinova meer akoestisch is dan digitaal.

Pedalen kunnen het gevoel van een enkele noot volledig tot uitdrukking brengen.

Demperresonantie produceert op soortgelijke wijze brede en diepe resonanties wanneer het pedaal wordt gebruikt. Het resultaat is een realistisch geluid, net alsof u een akoestische vleugel bespeelt. U hoort zelfs de subtiele veranderingen die zich voordoen wanneer een pianist al begint het pedaal in te trappen, voor of nadat er een toets wordt aangeslagen. U kunt genieten van het spelen van impressionistische stukken, zoals die van Debussy of Ravel, waar de expressie belangrijk is die tot uitdrukking wordt gebracht door het pedaal gedeeltelijk in te trappen of los te laten.

'Intelligent Acoustic Control' geeft een vol, gebalanceerd geluid met rijke lage en heldere hoge tonen, ook bij lage volumes.

Volumeaanpassing is handig als u thuis speelt en andere er soms de voorkeur aan geven dat u zachtjes speelt. U hebt waarschijnlijk gemerkt dat als het volume laag is, het moeilijk is om het hoog en laag goed te horen. Op een Clavinova past de Intelligent Acoustic Control (IAC) echter automatisch het geluid aan, zodat u zelfs bij lage volumes van de juiste geluidsbalans kunt genieten. Bovendien maakt de volumeknop automatisch fijne aanpassingen in het totaalgeluid van het luidsprekersysteem (EQ) bij laag volume. Dit vermogen om het volume aan te passen zonder verlies van het rijke en gebalanceerde geluid is een exclusief Yamaha-voordeel, zodat u altijd met de best mogelijke geluidskwaliteit speelt.

Er is een volledige set basisfuncties voorhanden, uniek voor digitale piano's, zoals geluidsvolumeaanpassing en metronoom.

Naast het feit dat Clavinova-modellen compact zijn en niet gestemd hoeven te worden, beschikken ze ook over twee hoofdtelefoonaansluitingen, zodat u uw kinderen kunt horen oefenen of gezellig samen quatre-mains kunt spelen zonder anderen te storen. Een metronoom en andere functies helpen u uw pianovaardigheden te verbeteren.

Een brede selectie realistische muziekinstrumentvoices voegt variatie aan uw spel toe.

Samen met de pianovoices biedt de Clavinova ook een brede selectie andere muziekinstrumentvoices, waaronder elektrische piano's zoals Yamaha's CP1, klavecimbel, gitaar en strijkers, waarvoor u vele mogelijkheden zult vinden om ze te gebruiken. Duaal, wat twee voices tegelijk bespelen betekent, zorgt voor een rijk geluid door het overlappen van het pianogeluid met strijkers. Door de voices op verschillende manieren te combineren kunt u genieten van het spelen van veel verschillende stijlen.

 

 

€ 4.027,00
€ 2.250,00
Op werkdagen voor 16.30 besteld, morgen in huis
In winkelwagen
Toegevoegd aan winkelwagen
nieuw
Yamaha CLP565 GP Digitale Piano - Zwart Hoogglans

 

 

Yamaha CLP565 GP digitale piano in hoogglans zwarte uitvoering De nieuwe Yamaha CLP-565 GP maakt gebruik van de 'Real Grand Expression' klankopwekking. Hierbij zijn alle aspecten van de klank tot in het kleinste detail geregistreerd. Niet alleen toon en touche, maar ook de eigenschappen van de klankkast en andere factoren die bijdragen aan het tot stand komen van de klank zijn in het instrument opgeslagen.

Yamaha CLP565 GP Digitale Piano in hoofdpunten:

 • Samples in de CLP 565 GP zijn afkomstig van de CFX en Bosendorfer Imperial vleugels.
 • 34 Klanken
 • Graded Hammer 3X (GH3X) klavier met synthetisch ivoren toetsbeleg
 • 16 Track recording & USB audio recording
 • Mini Grand ombouw
 • Custom Design soundsystem
 • Acoustic Optimizer
 • Intelligent Acoustic Control

Het klavier vervult een vitale rol bij het pianospelen. Het toetsoppervlak is gemaakt van synthetisch ivoor waardoor het aanvoelt als dat van een vleugel. Elke toets heeft een 'stabilisator' waardoor een natuurlijk speelgevoel wordt bereikt.

Volle resonantie van de body

Net als bij een gewone piano is de kast van de Yamaha CLP565 GP zorgvuldig geconstrueerd. Dit om er voor te zorgen dat hij maximaal resoneert. Daarnaast zijn de speakers op een dusdanige manier in de kast geplaatst dat een klank 'rondom' de piano wordt ervaren. Ideaal voor in de huiskamer.

Key-off samples

Het moment dat de een pianist zijn vingers van de toetsen afhaalt maakt dat er kleine klankveranderingen in de piano optreden omdat op dat moment de damper tegen de snaren valt om het trillen van de snaar te stoppen. Key-off samples zijn opnames van dit moment waardoor ze in groot detail de klank beinvloeden.

Graded Hammer 3X (GH3X) Klavier

Yamaha heeft alle expertise in huis als het gaat om onwikkeling van klavieren. Het nieuwe GH3X klavier maakt geen gebruik meer van veerspanning maar werkt met een hamermechanisme gelijk aan het klavier van een akoestisch instrument. In de lagere registers speelt het klavier ook zwaarder als in de hogere regionen. Een fantastische speelervaring!

Kijk verder onder 'MEER INFORMATIE'

€ 4.457,00
Op werkdagen voor 16.30 besteld, morgen in huis
In winkelwagen
Toegevoegd aan winkelwagen
nieuw
Roland RG3F PE Digitale Vleugel

 

 

Roland RG3F Digitale Vleugel

De RG-3 klinkt en reageert als een echte vleugel. Tenslotte bevat hij de beste pianoklank van Roland, met meerdere samples voor alle 88 toetsen, plus het nieuwe PHA II “Ivory Feel”-klavier met drukpunt. Dankzij een revolutionaire technologie voelt dit klavier aan zoals de ivoren en (zwarte) ebbenhouten toetsen van een akoestisch instrument. Ondanks zijn compacte afmetingen en zijn al even scherpe prijs is de RG-3 gewoon perfect voor thuis, hotels, restaurants en andere gelegenheden, omdat hij niet alleen perfect klinkt, maar er tevens oogverblindend mooi uitziet.

 •  Vleugelklank gebaseerd op meerdere samples voor alle 88 noten (afgeleid van de RG-7).
 • PHA II-klavier (“Progressive Hammer Action II”) met “ivoortoucher” en drukpunt – de perfecte vleugelrespons.
 • Prachtige gepolijste “mini-grand”-afwerking, compacte afmetingen.
 • Hoogwaardig versterkingssysteem (40W x2) met 4 luidsprekers.
 • Automatische weergavefunctie * Hoewel de RG-3 ook muziekbestanden kan afspelen, bewegen de toetsen niet automatisch (zoals op de RG-7).
 • Afstandsbediening.
€ 8.599,00
Levertijd 3-7 werkdagen
In winkelwagen
Toegevoegd aan winkelwagen
nieuw
Yamaha N3X Avantgrand

 

 

De Yamaha N3 belichaamt nieuwste technologie op het gebied van digitale piano's. Dit vlaggeschip van Yamaha biedt de ultieme expressie. Een klavier en pedalen als van een vleugel zorgen voor een de ultieme speelprestatie. 

 • Gespecialiseerd Vleugelklavier met Ivorite toetsen
 • Spatial Acoustics Sampling
 • Spatial Acoustic Speaker System
 • Soundboard Resonator
 • Tactile Respons System
 • Gespecialiseerd vleugelpedaal
€ 19.564,00
Levertijd 3-7 werkdagen
In winkelwagen
Toegevoegd aan winkelwagen

Vleugels:

 • Gratis verzenden en retourneren!

 • Snelle levering!

 • Veilig betalen!

Betaalmethoden:   | 

2017 Joh. de Heer | Algemene voorwaarden