• Installatie Service

  • Snelle levering

  • Gratis verzenden vanaf € 50,-

Home Orgel

Orgel

Content Cambiare 210

De CAMBIARE 210 is het eerste orgel in de CAMBIARE serie. Het modern vormgegeven meubel biedt plaats aan de intern geplaatste speakers die naast de klavierbak zijn gesitueerd.
Lees meer

Content Innovations

Een nieuwe generatie virtuele pijporgels voorzien van ultieme geluidstechnologie | Twee bedrijven bundelen hun krachten onder de naam Content Innovations en introduceren een nieuwe collectie kerkorgels en huiskamerorgels gebaseerd op hauptwerk met een ongeevenaarde realtische klankweergave. Dit nieuwe concept is ontworpen door specialisten op orgel- en audiogebied voor wereldwijde toepassingen.
Lees meer

Content Orgel

Wilt u een Content orgel kopen? Dan bent u bij Joh.de Heer Muziekinstrumenten aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van Content orgels. Voor het kopen van een nieuw of gebruikt Content orgel bij ons terecht. Wij hebben de ruimste sortering Content Orgels in Nederland.
Lees meer

Domus Orgel

Wilt u een Domus orgel kopen? Dan bent u bij Joh.de Heer Muziekinstrumenten aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van Domus orgels. Voor het kopen van een nieuw of gebruikt Domus orgel bij ons terecht. Wij hebben de ruimste sortering Domus Orgels in Nederland.
Lees meer

Joh.de Heer Rondeau Orgel

Joh.de Heer zit niet stil. Na de onlangs succesvol geintroduceerde JDH IV is het nu de beurt aan de JDH Rondeau. Een prachtig nieuw model met front en voorzien van de allernieuwste mogelijkheden. Voor een unieke uitstraling is bij dit model veel zorg besteed aan het meubel. Het decoratieve meubel heeft prachtige sierlijsten waardoor hij een luxe uitstrling heeft.
Lees meer

Johannes de Heer Orgels.

Johannes de Heer Orgels is het merk van Joh.de Heer muziekinstrumenten, de orgelspecialist van de Benelux.
Lees meer

Johannes de Heer I

De Johannes de Heer I is een compact en klein orgel, geschikt voor de kleinste huis- of muziekkamer.
Lees meer

Johannes de Heer III

Dit model is het nieuwste model uit onze orgellijn. De Johannes de Heer III is uitgerust met Invention Sound Technologie wat ons in staat heeft gesteld de meest unieke details in de klank te verwerken.
Lees meer

Johannes de Heer IV Limited Edition

Dit model is uitgevoerd met twee klavieren voorzien van drukpunt, een luxe roldeksel en volledige manuaal- en pedaalkoppels. Dit orgel is voorzien van een roldeksel.
Lees meer

Johannes de Heer Rondeau V2

De Rondeau V2 staat voor verfijning en kwaliteit. Het prachtige cabinet oogt indrukwekkend. De dispositie van de Rondeau V2 heeft een klankkarakter dat volledig aansluit bij de 4 orgelstijlen.
Lees meer

Johannes de Heer V

Met de Johannes de Heer V kunt u genieten van hoogwaardige klanken in een modern vormgegeven ombouw wat zowel in klassieke als moderne interieurs past.
Lees meer

Orgel kopen

Orgel Kopen, Joh.de Heer is uw Orgelspecialist | Wilt u een orgel kopen? Dan bent u bij Joh.de Heer Muziekinstrumenten aan het juiste adres. Voor het kopen van een nieuw klassiek orgel of populair orgel of een gebruikt klassiek orgel of populair orgel kunt u bij ons terecht. Wij hebben de ruimst gesorteerde collectie klassieke orgels in Nederland. Dankzij ons unieke Shop-in-Shop concept kunt u Domus Orgels, Content Orgels en Joh.de Heer Orgels in een speciaal ingerichte afdeling uitgebreid beluisteren en bespelen.
Lees meer

Specialist in Klassieke Orgels

Joh. de Heer; leverancier van de meest exclusieve klassieke orgels... Content Pastorale P5400 / Content Mondri Classic / Domus Royal Classic / Content D4100 Wit / Content D6800 / Domus Unico 400 / Content Pastorale 5800 Zwart Hoogglans / Content Mondri Custom made / Content Pastorale Zwart / Johannes Vivaldi / Domus Prestige / Domus Unico 500
Lees meer

Hauptwerk

Hauptwerk biedt de mogelijkheid om thuis verschillende kerk- en theater orgels, m.b.v. uw computer, te bespelen.
Lees meer

Orgel Maatwerk

Joh.de Heer Klassiek Orgel Maatwerk | Naast levering van de huidige collectie klassieke orgels bieden wij een speciale Orgel Maatwerk Service. In samenwerking met een van onze vaste orgelleveranciers ontstaat uw instrument, geheel naar uw eigen wensen en invulling, op de tekentafel. U kunt in dit stadium volledig zelf invulling geven aan de opbouw van uw orgel. Volledig naar uw eigen wens
Lees meer

Video's Joh.de Heer Orgel

Wim Alblas demonstreert de klanken van de het nieuwe Joh.de Heer IV orgel: Demonstratie van de strijkregisters - Joh.de Heer IV Orgel / Solfeggietto - Carl Philip Emanuel Bach (1714 -1788) / Bewerking Psalm 42 - Arie van Opstal / Geprezen zij de Heer - Jan Mulder / Janko Belder demonstreert het Joh. de Heer Rondeau Orgel / Wim Alblas en Janco Belder | Duet Fanfare in D van Martin Zonnenberg
Lees meer

Levering aan Kerken & Zalen

Joh.de Heer Muziekinstrumenten is als sinds jaar en dag de grootste leverancier van orgels in de particuliere markt. Ons assortiment wordt maandelijks uitgebreid. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren van orgels 'op maat'. Iedere ruimte vraagt om een 'specifieke' benadering. Geen enkele ruimte is gelijk qua indeling, akoestiek en functionaliteit. Het orgel moet in dienst van de ruimte staan, zowel qua uiterlijk als qua eigenschappen in klank en volume, en niet andersom.
Lees meer

Joh.de Heer III Orgel

De Joh.de Heer III is het nieuwste model uit onze eigen orgellijn. Dit orgel maakt gebruik van de Invention Sound Technology, een techniek die ons in staat heeft gesteld om nog meer verfijning en detail aan de klank toe te voegen. Deze klank komt volledig tot zijn recht dankzij de specifieke keuze van de luidsprekers, in combinatie met een Convolutie nagalm programma.
Lees meer

Orgel inruilen

Bent u zich aan het oriënteren om uw huidige orgel te vervangen? Bij ons kunt u uw oude orgel inruilen bij aanschaf van een nieuw orgel.
Lees meer

Roland PK-9

Benieuwd naar de Roland PK-9? Lees hier meer.
Lees meer

Hammond orgels

Wij zijn één van de grootste Hammond dealers. Bekijk hier ons assortiment.
Lees meer

Kleurstalen Content orgels

Content orgels kunnen in diverse kleuren worden geleverd. Bekijk hier de mogelijke kleuren.
Lees meer

Content Clavis

Bent u op zoek naar een compact maar groots orgel voor in de huiskamer? Dan zijn de Content Clavis orgels iets voor u!
Lees meer

Content Celeste

De Content Celeste orgels zijn prachtige orgels die vallen in de huiskamermodellen van Content. Bekijk deze orgels hier.
Lees meer
  • Gratis verzenden en retourneren!

  • Snelle levering!

  • Veilig betalen!

Betaalmethoden:   | 

2019 Joh. de Heer | Algemene voorwaarden | Privacybeleid