• Installatie Service

  • Snelle levering

  • Gratis verzenden vanaf € 50,-

Home Verzenden en bezorgen

Verzending 

Verzending binnen Nederland

Als u een product aanschaft in onze winkel of in onze webshop, zijn er een aantal opties hoe u bestelling verwerkt kan worden. Bestellingen kunnen geleverd worden via onze verzendpartner PostNL, door onze eigen bezorgservice of u kunt u bestelling afhalen in onze winkel. Bestellingen met een waarde boven de € 50,- worden kosteloos geleverd.* 

 

Levering door PostNL

Bestellingen met een gewicht tot maximaal 30 kilo, zullen wij overdragen aan onze verzendpartner PostNL. Indien de bestelde producten voorradig zijn en  worden besteld voor 16.30 uur, zal dit dezelfde werkdagen worden voltooid. Direct nadat wij de zending hebben overgedragen, ontvangt u van PostNL een Track&Trace nummer waarmee u de zending kunt volgen. In principe kunt u ervan uitgaan dat de levering de volgende dag bij u wordt aangeboden.

Indien u gebruik maakt van onze gratis montage service bij aanschaf van een digitale piano of een orgel met een gewicht onder de 30 kilo, wordt de levering verricht door onze eigen bezorgservice.

 

Levering door onze eigen bezorgservice

Bestelling met een gewicht boven de 30 kilo of bestellingen waarbij er gebruikt wordt gemaakt van onze gratis montageservice, zullen gratis worden bezorgd door onze eigen bezorgdienst. De bezorging zal over het algemeen plaatsvinden binnen 5 á 7 werkdagen. U wordt telefonisch benaderd voor een exacte datum en tijd.**

 

Ophalen in de winkel

Het is uiteraard ook mogelijk om uw online of telefonische bestelling op te halen in onze winkel aan de Leeghwaterstraat 46/47. Het is ook mogelijk om artikelen die aangemerkt staan als ‘op voorraad’ direct bij ons af te halen.

 

* De levering van akoestische piano's is uitgezonderd van de bovenstaande voorwaarde. Voor een pianotransport zal € 150,- in rekening worden gebracht. Deze prijs is berekend op een pianotransport naar de begane grond.

** De franco levering boven de € 50,- is gebaseerd op levering op de begane grond. Afhankelijk van het bestelde artikel, kan er een meerprijs worden berekend indien de bestelling op een hoger gelegen etage zonder lift afgeleverd dient te worden.

Verzending buiten Nederland

Het is bij Joh.deHeer ook mogelijk om pakketten te laten versturen naar het buitenland. Voor zendingen met een gewicht onder de 30 kilo en afmetingen kleiner dan 175 x 78 x 58 cm  worden de onderstaande tarieven in rekening gebracht. Voor pakketten die groter of zwaarder zijn, zal er op maat een tarief worden berekend.

 

 

Bij bestellingen die verzonden dienen te worden naar het buitenland, is het niet mogelijk om gebruik te maken van onze montage service. 

  • Gratis verzenden en retourneren!

  • Snelle levering!

  • Veilig betalen!

Betaalmethoden:   | 

2019 Joh. de Heer | Algemene voorwaarden | Privacybeleid