• Installatie Service

  • Snelle levering

  • Gratis verzenden vanaf € 50,-

0
producten vergelijken

Kies een afdeling

Klassieke orgels
Occasions - klassiek
Hauptwerk orgels
Populaire orgels
Occasions - populair
Upgrade opties
Leslie speakers
Lampen
Banken
Bladmuziek
Tassen
Pedalen
Statieven
Overige accessoires
Hoofdtelefoons

Orgels:

Joh.deHeer is de grootste orgelspeciaalzaak van Nederland. Met een ruim gesorteerd aanbod van klassieke orgels, occasion klassieke orgels, hauptwerkorgels, populaire orgels en orgel accessoires zijn wij toonaangevend in de orgelmarkt.

 

Klassieke orgels

Een breed assortiment, een diversiteit aan merken en specialisten met kerkorgelervaring maakt ons specialist op het gebied van klassieke orgels. In onze showroom vertegenwoordigen met trots de merken; Content, Eminent, Johannes de Heer en Viscount (Domus). De merken Eminent en Johannes de Heer vertegenwoordigen wij exclusief in de Benelux. Bekijk hier meer informatie en ons assortiment klassieke orgels.

 

Occasion klassieke orgels

Naast ons aanbod nieuwe klassieke orgels voeren wij een groot en wisselend aanbod van klassieke occasion orgels. Deze orgels worden veelal ingeruild bij aanschaf van een nieuw of ander orgel en worden bij ontvangst nagelopen door onze technische dienst. Het ruime assortiment biedt vele gebruikte orgels in goede staat voor scherpe prijzen. Bekijk ons aanbod klassieke occasion orgels.

 

Hauptwerk orgels

Onze adviseurs hebben ruime ervaring met het plaatsen van Hauptwerk orgels. Wij vertegenwoordigen de Content Cambiare modellen. Bekijk ons assortiment Hauptwerk orgels.

 

Populaire orgels

Wij hebben een groots aanbod aan populaire orgels. Met een groot aantal Hammonds kunnen wij ons het Hammond Center van Nederland noemen. Maar ook occasion van Roland, Yamaha en Technics kunt u veelal vinden in ons wisselende aanbod gebruikte populaire orgels.

 

Accessoires

Wij streven naar een zo breed mogelijk orgelassortiment. Dit betekent dat wij niet alleen de orgels verkopen, maar ook alle bijbehorende accessoires zoals een orgellamp of een hoofdtelefoon. Maar ook de optionele upgrade opties bij aanschaf van een nieuw orgel kunt u bekijken op onze website.

  • Gratis verzenden en retourneren!

  • Snelle levering!

  • Veilig betalen!

Betaalmethoden:   | 

2019 Joh. de Heer | Algemene voorwaarden | Privacybeleid