• Snelle levering

  • Installatie Service

  • Gratis verzenden vanaf € 75,-

  • Onze klanten geven ons een 9.5!

  • Showroom van 2500m2

Home Nieuws 17 nieuwe gratis drumkits voor Roland TD-17KV en TD-17KVX

17 nieuwe gratis drumkits voor Roland TD-17KV en TD-17KVX

Vanaf 12 augustus stelt Roland 17 nieuwe drumkits beschikbaar ontwikkeld door zes drummers van wereldklasse.

Leuk nieuws voor alle (toekomstige) bezitters van een Roland TD-17KV of een Roland TD-17KVX drumstel. Je drumstel kan namelijk uitgebreid worden met 17 gloednieuwe kits ontwikkeld door de bekende drummers: Anika Nilles, Craig Blundell, Damien Schmitt, Kaz,Roddriguez, Koen Hersft en Oli Wiseman. Deze Artist Kits verbeteren uw TD-17 module met klanken en instellingen gemaakt door professionals. Deze drumkits kun je gratis downloaden en daarna uploaden in jouw TD-17.

 

Hoe werkt het?

  • Bezoek de Roland Cloud en ga naar de activatie pagina.
  • Log in op je account of maak een nieuw account aan.
  • Selecteer het “serienummer” tabblad.
  • Selecteer jouw drumstel, TD-17KV of TD-17KVX en voeg het serienummer van de module in als activatiecode.
  • Je ontvangt van Roland direct een e-mail met de link naar de download en verdere instructies voor de installatie op de module.

 

Over de drummers

Craig Blundell

Craig Blundell is een pionier op het gebied van hybride drummen. Hij heeft samengewerkt met iconische artiesten als Steven Wilson en Steve Hackett en maakte deel uit van honderden andere muzikale projecten: van radiojingles tot TV-thema's en alles daartussenin.

CB Slam

Val op met een kit die ontworpen is om gehoord te worden. Deze punchy kit bevat EQ'd drums die ontworpen zijn om door een mix te snijden: met een krakende snare, dreunende kick en heldere cimbalen.

CB Popper

Dit is dé keuze voor het aandrijven van een groove. Ideaal voor funk, hiphop en breakbeats, met een enorme diepte en een snappy snare die uit elke song knalt.

 

Anika Nilles

Anika staat bekend als een van 's werelds beste groove drummers en haar stevige "in-the-pocket" beats hebben haar een headline performer gemaakt op drumfests wereldwijd. Het kenmerkende drumgeluid van Anika vult haar groove-speelstijl aan - en nu maakt ze haar geluid ook beschikbaar voor jou.

AN Dark

Anika's persoonlijke drum tuning, aangepast voor V-Drums. Warm, donker en gecontroleerd - ideaal voor geconcentreerd solospel en de hele dag grooven.

AN Mid

Dit is Anika's kenmerkende sound, maar met een hogere tuning en jengelende tamboerijn hi-hat. Hou de groove gaande terwijl je door een mix breekt.

AN Cracking

Een kit voor strakke, directe funk. Strak en geconcentreerd met drumgeluiden: right in your face.

 

Damien Schmitt

Als tourende drummer met tal van de grootste artiesten uit Frankrijk heeft Damien Schmitt praktijkervaring met V-Drums tijdens professionele optredens in heel Europa en daarbuiten. Zijn kits zijn zorgvuldig samengesteld met deze ervaring in gedachten, zodat je een breed spectrum aan hemelse percussie kunt verkennen.

Schmitt Kit

Damien's Schmitt Kit is quasi een 1-op-1 replica van zijn akoestische kit, en biedt zijn kenmerkende strakke en precieze attack, met een licht gedempte, moeiteloos gecontroleerde ride. Ideaal voor swing en jazz fusion.

Timba

Damiens liefde voor latin beats komt duidelijk naar voren in deze kit, gevuld met levendige percussiegeluiden: van hoge timbales tot claves - en natuurlijk... de cowbell.

P Funk Kit

Ga terug naar het oorspronkelijke funkdecennium met deze retrokit, die een stevige kick combineert met vette gedempte snares en toms. Geweldig voor een nostalgische trip naar de jaren 70.

 

Oli Wiseman

Oli Wiseman behoort tot het groeiende aantal elektronische-native drummers in de professionele muziekwereld. Als tourende drummer van popster Anne-Marie weet hij als geen ander de kloof tussen akoestische en elektronische percussie te overbruggen. Zijn artiestenkits versmelten rockgeluiden met bruikbare hedendaagse loops tot een geweldige plek, ideaal om grooves en nieuwe ideeën te oefenen.

Trap Step

Inclusief een 140 bpm drumloop om in te duiken, biedt de Trap Step kit big-impact sounds; gemaakt van custom samples gelaagd met een ingebouwde selectie van de TD-17.

Break Out

Ontworpen met de adrenaline van rock samengevoegd met de energie van breakbeats, is deze kit ideaal voor EDM-stijlen met een sterke drive.

Liquid

Verhoog naar een snelle 172bpm: met deze kit ontworpen voor ghost note-workouts en het opbouwen van je uithoudingsvermogen. Verken een meervoudige snare set-up, en experimenteer met nieuwe ideeën gebaseerd op snelheid.

 

Kaz Rodriguez

Kaz Rodriguez, self-made componist, muzikaal directeur en drummer, is een van de beste muzikanten van deze moderne tijd. Zijn 'meedrum' albums hebben een sterke aanhang en gezond respect gecreëerd bij andere professionele drummers, die bewondering hebben voor zijn vermogen om elektronische en akoestische sounds te combineren voor spectaculaire live-performances.

Kanobo

Deze zwaar gecomprimeerde kit, geïnspireerd door de muziek van Bonobo, is ontworpen om te klinken alsof hij rechtstreeks uit de studio komt.

House Kit

Trigger wat mellow house baslijnen en melodieën en geniet van grooven met deze gefocuste en leuke kit.

Neo Kit

Daag je innerlijke klok uit met laid-back loops die je muzikale chop naar boven halen. Een no-click oefenkit op zijn best.

 

Koen Herfst

Koen Herfst is één van de meest energieke en veelzijdige drummers van Nederland, zes jaar op rij verkozen tot "Beste Hard Rock Drummer van de Benelux". Als jarenlange V-Drums-gebruiker en opnamestudio-eigenaar weet hij perfect hoe hij zijn gewenste sounds uit de module kan halen. De donkere en zware TD-17 artist kits van Koen bevatten klanken die gemaakt zijn door het layeren van custom samples met de interne sounds van de module.

Akoenstick

Deze kit is een reconstructie van de favoriete akoestische drums van Koen, op maat gestemd in de module met zijn studio-engineering vaardigheden.

Voodoo Chambers

Deze kit bevat de originele kick sample uit "Violence of Your Shapes" van Koens band Voodoo Chambers, voor een krachtige en punchy sound met laag en donker klinkende cimbalen.

Drum Demons

Ontworpen voor het soleren met ostinato's, bestaat deze kit alleen uit percussie-instrumenten. Hij is geïnspireerd op Drum Demons en zal je ritmische creativiteit op de proef stellen en je een krachtige drumline-feel bezorgen.


  • Gratis verzending boven €75,-!

  • Op werkdagen voor 17.00 besteld, zelfde dag verzonden!

  • Veilig betalen!

Betaalmethoden:   | 

  Joh.deHeer | Algemene voorwaarden | Privacybeleid