• Snelle levering

  • Installatie Service

  • Gratis verzenden vanaf € 75,-

  • Onze klanten geven ons een 9.5!

  • Showroom van 2500m2

Home Nieuws De nieuwe AKG Wireless Systemen

De nieuwe AKG Wireless Systemen

Wij van Joh.deHeer hebben zojuist de nieuwe AKG draadloze systemen ingekocht. Wellicht kent u ze wel? Deze professionele draadloze microfoon- en instrumentsystemen worden wereldwijd op duizenden podiums gebruikt. Deze systemen maken de wireless speelervaring gemakkelijk en toegankelijk voor elke muzikant.

Plug-and-play

Elke AKG Wireless unit komt met een speciale plug-and-play functie. Hiermee kunt u de microfoon, gitaar, basgitaar of andere instrumenten binnen no-time verbinden met de wireless receiver. U zult dus nooit meer veel tijd kwijt zijn aan het puzzelen en proberen om de verbinding tot stand te brengen. Met de AKG Wireless units begint de voorbereiding op het concert dus een stuk relaxter. Maar dat is niet alles: Elk model van AKG heeft ook een ijzersterke verbinding dankzij de kwaliteit van hun receivers en zenders. Dus welk model u uiteindelijk ook kiest, u koopt een kwaliteitsproduct!

WMS-40 serie

Het compactste model van de AKG Wireless lijn is de WMS-40. Dit is meteen ook de populairste vanwege de simpelheid en veelzijdige inzetbaarheid van dit kleine apparaatje. Ook het batterijleven van 30 uur is een groot voordeel van dit systeem. Zoekt u een zo simpel mogelijk product die ijzersterk is in gebruiksgemak? Dan is dit model uitstekend voor u!

Bekijk hier de instrument bundel

Bekijk hier de microfoon bundel

WMS-45

Waar de WMS-45 inlevert in batterijleven komt het terug in kracht. Met de WMS-45 kunt u tot 8 verschillende instrumenten tegelijk draadloos aansluiten. Ook de verbinding is beter geworden met dit systeem. Zoekt u een simpel systeem dat toch erg krachtig is? Dan is de AKG WMS-45 de beste keuze voor u.

Bekijk hier de instrument bundel

Bekijk hier de microfoon bundel

DMS100 en DMS300

De nieuwe AKG DMS serie behoort tot de professionele lijn draadloze systemen van AKG. Deze 4 en 8-kanaals receivers hebben veel features die de WMS-serie niet heeft. Zo werken ze op het licentievrije 2.4ghz kanaal wat zorgt voor een krachtige verbinding, zelfs van grotere afstanden. Dankzij de AES 256-bit encryptie is uw signaal goed beschermd tegen buitenstaanders. Deze wireless systemen zijn dus ook ideaal voor bijeenkomsten en persconferenties. Kortom: Zoekt u een professioneel wireless systeem die veelzijdig ingezet kan worden? Dan zijn de AKG DSM100 en DSM300 uitstekende keuzes!

Bekijk hier de 100 instrument bundel

Bekijk hier de 100 microfoon bundel

Bekijk hier de 300 instrument bundel

Bekijk hier de 300 microfoon bundel

 


  • Gratis verzending boven €75,-!

  • Op werkdagen voor 17.00 besteld, zelfde dag verzonden!

  • Veilig betalen!

Betaalmethoden:   | 

  Joh.deHeer | Algemene voorwaarden | Privacybeleid