• Snelle levering

  • Installatie Service

  • Gratis verzenden vanaf € 75,-

  • Onze klanten geven ons een 9.5!

  • Showroom van 2500m2

Home Nieuws Kawai Hybride Piano's, nieuw in ons assortiment

Kawai Hybride Piano's, nieuw in ons assortiment

Nieuw in ons assortiment: Kawai Hybride Piano's. Akoestische elegantie met digitale mogelijkheden. Voor de ultieme pianoliefhebber die zoekt naar een levende en goed klinkende piano maar ook wel eens stil wilt spelen. Uniek is het combineren van de akoestische klank met digitale klanken zoals een strijkers ensemble.

Met trots verkondigen wij de hybride piano’s van Kawai. Een hybride piano kan een akoestische piano zijn met digitale functies of een digitale piano met akoestische elementen. In het geval van de Kawai Aures Hybride piano’s is sprake van het eerste, dus echte akoestische piano’s maar wel met digitale mogelijkheden. Deze nieuwe K-300 Aures en de K-500 Aures zijn baanbrekende piano’s!

 

De K-300 en K-500 zijn twee alom geliefde piano’s die worden gekenmerkt door hun romantische volle klank en hun soepele speelaard. De K-300 is een 121 cm hoge piano terwijl de K-500 een 130cm hoge piano is. Hoe hoger de piano, des te langer de snaren zijn en dat heeft een positieve invloed op de klank. De in Japan gemaakte piano’s behoren. Al vele jaren ervaring leidt tot grote mate van kennis over de pianobouw en deze combineert Kawai met zeer hoge criteria van de materialen. Zo wordt alleen zorgvuldig geselecteerd vurenhout gebruikt voor de zangbodem, die de basis van de warme klank vormt. De soepele speelaard is ook voortgekomen uit jarenlange ervaring en uit zich in het veel geprezen “Millennium III” mechaniek. Naast het verschil in hoogte is het toetsbeleg bij de K-500 van Neotex. Op alle overige punten zijn beide piano’s identiek.  

Digitale mogelijkheden van de Aures modellen

Door het middelste pedaal van de piano naar links te drukken, wordt het akoestische gedeelte van de piano geblokkeerd. De beweging van de hamers wordt nauwkeurig geregistreerd door sensoren, waarna de module deze koppelt aan de geselecteerde sample. Deze samples zijn op meerdere sporen en in zeer hoogwaardige kwaliteit opgenomen. De klankweergave geschiedt door transducers die zijn verwerkt in de zangbodem. Uniek is dat deze transducers trillingen veroorzaken in de zangbodem waardoor bij digitale klanken wel de natuurlijke resonantie ontstaat. Het is uiteraard ook mogelijk om helemaal stil te spelen met de hoofdtelefoon. Ook mogelijk is het combineren van de akoestische klank met de digitale. Dit kunt u bereiken door het akoestische gedeelte niet te blokkeren en daarnaast wel een digitale klank in te schakelen. Echt prachtig is bijvoorbeeld de akoestische pianoklank met daaronder een strijkersensemble.

 

Bekijk de K-300 Aures of de K-500 Aures.


  • Gratis verzending boven €75,-!

  • Op werkdagen voor 17.00 besteld, zelfde dag verzonden!

  • Veilig betalen!

Betaalmethoden:   | 

  Joh.deHeer | Algemene voorwaarden | Privacybeleid