• Snelle levering

  • Installatie Service

  • Gratis verzenden vanaf € 75,-

  • Onze klanten geven ons een 9.5!

  • Showroom van 2500m2

Home Nieuws Orgeldagen 2021

Orgeldagen 2021

Het is bijna het einde van het jaar en dat betekent dat traditioneel tussen de kerstdagen en de jaarwisseling de Orgeldagen op de planning staan. De Orgeldagen 2021 vinden helaas net als vorig jaar plaats ten tijde van lockdown, maar daar laten we ons niet door uit het veld slaan. Joh.deHeer kijkt liever naar wat nog wel kan en dat is een heleboel! 

Bekijk hier de aanbiedingen op geselecteerde nieuwe modellen! 

Aanbiedingen

Onze aanbiedingen die breeduit zijn gepubliceerd in landelijke kranten en tijdschriften zijn nog steeds geldig. Zo kunt u dus profiteren van een aantal geselecteerde aanbiedingen op nieuwe orgels en bijvoorbeeld 10% korting op alle occasion orgels. U kunt uiteraard telefonisch of per mail contact opnemen met ons om de aanbiedingen door te nemen of bestellen in onze webshop met kortingscode Orgel10

Heeft u enige twijfel over welk product u zou willen aanschaffen? Met de Thuis Demonstratie of de Online demonstratie helpen we graag.  

Bekijk hier de aanbiedingen op geselecteerde nieuwe modellen! 

 

Thuis demonstratie  

U mag thuis per dag maximaal 2 personen visite ontvangen, dus ook ons! Mocht u geïnteresseerd zijn in een orgel of een ander instrument maar twijfelt u tussen twee of drie modellen, dan komen we graag aan huis! Bel ons op 0184-419611 of mail naar info@johdeheer.nl

 

Online demonstratie

Een alternatief voor de thuis demonstratie is de demonstratie via videobellen. We kunnen een online verbinding tot stand brengen met onze specialisten in de winkel. Digitaal kunnen wij u alle instrumenten laten zien en horen. Uiteraard kunnen we ook al uw vragen beantwoorden.

 

Click&Collect

Het afhalen van bestelling is nog steeds mogelijk volgens het Click&Collect principe. Bestel de door u gewenste artikelen bij ons in de webshop. Onze medewerkers zullen zorgdragen dat binnen 1 uur na uw bestelling de producten gereed zijn om af te halen. Van orgel tot boekje, elk product kan worden besteld met Click&Collect.

 

Bezorgingen

Onze chauffeurs rijden ook gewoon in lockdown door. Besteld u uw instrument? Dan wordt deze keurig netjes geleverd. Uiteraard zullen onze medewerkers netjes de regels respecteren en voldoende afstand houden.

 

Martin Mans Thuis Concert 

Zoals wellicht bij u al bekend, hebben wij een nieuw orgel uitgebracht in samenwerking met toporganist Martin Mans. Als u t/m 31-12-2021 het Martin Mans orgel koopt, maakt u kans op een thuisconcert door Martin Mans.


  • Gratis verzending boven €75,-!

  • Op werkdagen voor 17.00 besteld, zelfde dag verzonden!

  • Veilig betalen!

Betaalmethoden:   | 

  Joh.deHeer | Algemene voorwaarden | Privacybeleid