• Snelle levering

  • Installatie Service

  • Gratis verzenden vanaf € 75,-

  • Onze klanten geven ons een 9.5!

  • Showroom van 2500m2

Home Nieuws We gaan weer open!

We gaan weer open!

Vanaf 3 maart zijn wij op afspraak weer geopend! Maak nu een afspraak via mail, telefoon of Facebook! U bent van harte welkom in onze uitgebreide showroom waar onze adviseurs u graag verder helpen!

Vanwege Covid-19 is onze winkel enige tijd gesloten geweest, maar vanaf woensdag 3 maart zijn wij op afspraak weer geopend! Gelijktijdig mogen wij twee klanten ontvangen op zowel onze benedenverdieping als onze bovenverdieping. Een afspraak kunt u maken door ons bellen op 0184-419611, mailen naar info@johdeheer.nl of ons benaderen via onze social media kanalen. U bent weer hartelijk welkom!

 

Afhalen

Uiteraard blijft ook het afhalen van online bestellingen mogelijk. Bestel de door u gewenste producten via onze webshop en we spreken graag een datum en tijd af voor het afhalen van de bestellingen. Onze omruilgarantie die hieronder uitvoeriger beschreven staat, blijft nog steeds van kracht!

 

Bezorgingen

Snel leveren is geen probleem, bezorgingen mogen namelijk doorgaan! In deze tijden hebben wij extra auto’s en personeel op de weg zodat we snel en adequaat uw muziekinstrument kunnen leveren. Na uw bestelling komen we soms al dezelfde dag bezorgen! Uiteraard worden alle geldige richtlijnen opgevolgd zodat de bezorgingen zo veilig mogelijk verlopen.

 

Toch liever niet naar de winkel? We kunnen ook video bellen!

Muziek is passie en beleving. Bij het aankopen van een muziekinstrument is het dan ook logisch dat u het instrument wilt horen en zien. Wij gaan graag een videogesprek met u aan om u digitaal rond te leiden in onze winkel. Onze adviseurs kunnen via deze verbinding instrumenten laten zien en horen, waarbij al uw vragen beantwoord worden. Bent u enthousiast geworden? Dan kan het instrument snel bij uw thuis staan. Heeft u nog enige twijfel? Wij brengen met plezier meerdere modellen aan huis zodat u alsnog even fysiek kunt vergelijken.

 

Omruilgarantie

Wij begrijpen dat een instrument kopen zonder deze fysiek te hebben gezien een risico kan zijn. Speciaal daarom hebben wij de omruilgarantie in het leven geroepen. Koopt u een instrument en blijkt het toch wat tegen te vallen? Dan bent u na versoepeling van de maatregelen hartelijk welkom bij ons in de winkel om alternatieven in kaart te brengen. Voor het omruilen rekenen wij geen extra kosten, alleen de meer- of minderprijs van het alternatieve instrument zal dus in rekening worden gebracht.


  • Gratis verzending boven €75,-!

  • Op werkdagen voor 17.00 besteld, zelfde dag verzonden!

  • Veilig betalen!

Betaalmethoden:   | 

  Joh.deHeer | Algemene voorwaarden | Privacybeleid