• Snelle levering

  • Installatie Service

  • Gratis verzenden vanaf € 75,-

  • Onze klanten geven ons een 9.5!

  • Showroom van 2500m2

Home Nieuws Roland lanceert nieuwe FP-X piano’s

Roland lanceert nieuwe FP-X piano’s

Wat jouw pianoambities ook zijn, de nieuwe Roland FP-X pianoserie geeft je dankzij haar mobiele ontwerp de mogelijkheid om overal te spelen. Ook worden er dynamische performancemogelijkheden en creativiteit stimulerende functies geboden.

Na jaren trouwe dienst en het alom verwerven van grote mate van populariteit heeft Roland begin januari 2021 een nieuwe reeks portable piano’s aangekondigd. De bekende modellen FP-30, FP-60 en FP-90 worden vervangen door de nieuwe generatie draagbare piano’s. Een uitstekend speelcomfort en ijzersterke eigenschappen. Zowel de beginnende hobbymatige pianist als de professionele speler zal een passende piano vinden in de Roland FP-reeks.

 

Hoe ziet de FP-reeks eruit?

De benjamin van de FP-reeks was door Roland al later toegevoegd en zal in eerste instantie onveranderd blijven. De Roland FP-10 blijft dus de meest toegankelijke portable piano. Opvolgend bestaat de serie uit de FP-30X, FP-60X en FP-90X, allen leverbaar in het zwart en in het wit. De modellen hebben een update ondergaan in de klankgenerator, beschikken over een uitgebreidere polyfonie en zijn uitgevoerd met een verbeterd luidsprekersysteem. Zowel qua speelcomfort als klankbeleving is het optimale pianogevoel gegarandeerd bij de FP-Modellen.

 

FP-30X in een notendop

De Roland FP-30X is aanzienlijk verbeterd in klankkwaliteit met de klankgenerator die een update heeft ondergaan. De klank kon bij het oude model al als zeer realistisch en warm van aard worden beschreven en die sterke eigenschap is alleen maar toegenomen. Daarbij is de polyfonie uitgebreid van 128 noten naar 256 noten waardoor het uitsterven van klanken schier onmogelijk is geworden. Het compacte draagbare design en de knoppen zijn identiek gebleven waardoor de piano perfect kan dienen als portable model dat meegaat naar optredens en repetities. Een enorme toevoeging is de stereo-output waarmee de piano nu gemakkelijker op een externe audio-installatie kan worden aangesloten. Uiteraard kan met het optionele statief en pedalenbalk de piano uitstekend dienst doen als complete huiskamer piano.

Bekijk de FP-30X Zwart of de FP-30X Wit

 

Meer over de Roland FP-60X

De FP-60X biedt net een onsje meer dan de FP-30X. Dus wanneer het budget het toelaat is deze stap zeker te overwegen. De piano beschikt over dezelfde klankgenerator als de FP-30X dus in de klankkwaliteit zit geen verschil, dit is idem zo met het speelcomfort daar het klavier ook identiek is. De klankweergave is wel beter vanwege het krachtigere speakersysteem en het meeslepende Headphones 3D ambience techniek. Uw pianobeleving neemt hierdoor aanzienlijk toe. De FP-60X beschikt ook over meer ingebouwde klanken en effecten. Groot pluspunt is het display waardoor bediening op de piano gemakkelijker en overzichtelijker is.

Bekijk de FP-60X Zwart of de FP-60X wit

 

Het topmodel, de FP-90X

Met de FP-90X haal je het topmodel in huis en uiteraard krijgt u dan de beschikking over de crème-de-la-crème van Roland. Voorzien van het PHA-50 hybride klavier voor eindeloos speelcomfort. Beschikkend over PureAcoustic Piano Modeling met een geavanceerd audiosysteem een kamer vullend geluid die je in geen enkele portable piano zult vinden.

Bekijk de FP-90X Zwart of de FP-90X wit


  • Gratis verzending boven €75,-!

  • Op werkdagen voor 17.00 besteld, zelfde dag verzonden!

  • Veilig betalen!

Betaalmethoden:   | 

  Joh.deHeer | Algemene voorwaarden | Privacybeleid