• Snelle levering

  • Installatie Service

  • Gratis verzenden vanaf € 75,-

  • Onze klanten geven ons een 9.5!

  • Showroom van 2500m2

Home Nieuws Orgeldagen 2020!

Orgeldagen 2020!

Traditiegetrouw staat tussen de kerstdagen en de jaarwisseling de Orgeldagen op het programma! Drie dagen volledig in het teken van het klassieke orgel. Dit jaar vanwege het Covid-19 een beetje anders dan normaal, namelijk een volledige online editie!

Traditiegetrouw staat tussen de kerstdagen en de jaarwisseling de Orgeldagen op het programma! Drie dagen volledig in het teken van het klassieke orgel. Dit jaar vanwege Covid-19 een beetje anders dan normaal, namelijk een volledige digitale editie!  

 

Speciale acties

Normaal gesproken zijn de Orgeldagen de tijd van het jaar om te profiteren van extra hoge kortingen. Dat zal dit jaar niet anders zijn. Zowel op onze nieuwe als occasion orgels hebben we mooie aanbiedingen. Onze winkel is dan wel dicht, maar wij blijven volop bereikbaar. U kunt deze vinden op onze website maar u kunt ook altijd mailen naar info@johdeheer.nl of bellen naar 0184-419611. Heeft u inhoudelijke vragen en wilt u het orgel waar uw interesse naar uitgaat weleens zien of horen? Ook dat is geen probleem! Gemakkelijk brengen wij een videoverbinding tot stand waarmee we u van alle uitleg en een klankimpressie kunnen voorzien.

Zeer snelle bezorgingen

Als u een orgel besteld tijdens de orgeldagen dan is de kans groot dat u nog in 2020 kunt spelen! Gelukkig mogen onze bezorgingen gewoon doorgaan en om onze klanten te kunnen blijven bedienen hebben wij extra personeel en auto’s ingezet voor zeer snelle leveringen. Besteld u een orgel? Dan is de kans groot dat we zelfs op dezelfde dag nog komen leveren!

 

Omruilgarantie

Wij begrijpen best dat een instrument kopen zonder deze fysiek te hebben gezien een risico kan zijn. Speciaal daarom hebben wij de omruilgarantie in het leven geroepen. Koopt u een instrument en blijkt het toch wat tegen te vallen? Dan bent u na versoepeling van de maatregelen hartelijk welkom bij ons in de winkel om alternatieven in kaart te brengen. Voor het omruilen rekenen wij geen extra kosten, alleen de meer- of minderprijs van het alternatieve instrument zal dus in rekening worden gebracht.

 

Demonstraties via Livestreams

Normaal gesproken bieden we tijdens de Orgeldagen een interactief programma met doorlopende demonstraties. Uiteraard kunnen we op elk gewenst moment een videoverbinding met u maken voor een demonstratie van een product op aanvraag. Daarnaast hebben wij twee online evenementen opgezet die u kunt volgen via ons Youtube Kanaal:

 

Live Stream Concert Gert van Hoef - Dinsdag 29 december om 19.30 uur

Introductie Johannes de Heer IX – Woensdag 30 december om 19.30 uur

 


  • Gratis verzending boven €75,-!

  • Op werkdagen voor 17.00 besteld, zelfde dag verzonden!

  • Veilig betalen!

Betaalmethoden:   | 

  Joh.deHeer | Algemene voorwaarden | Privacybeleid