• Snelle levering

  • Installatie Service

  • Gratis verzenden vanaf € 75,-

  • Onze klanten geven ons een 9.5!

  • Showroom van 2500m2

Home Nieuws Winkel gesloten... maar wij blijven volop bereikbaar

Winkel gesloten... maar wij blijven volop bereikbaar

Vanwege Covid-19 en de daarbij horende aangescherpte maatregelen is onze winkel helaas gesloten tot 19 januari. We blijven in deze periode volop bereikbaar en kunnen gelukkig voldoende alternatieven bieden om u als klant toch te blijven helpen!

 

Update: We mogen weer open!

 

Vanwege Covid-19 en de daarbij horende aangescherpte maatregelen is onze winkel helaas gesloten tot 9 februari. We blijven in deze periode volop bereikbaar en kunnen gelukkig voldoende alternatieven bieden om u als klant toch te blijven helpen! Ons bezoeken is helaas geen optie, daar onze winkel gesloten is. Maar wij blijven bereikbaar via info@johdeheer.nl of via ons telefoonnummer 0184-419611. Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Laat het dan gerust weten. Speciaal in de tijden dat onze winkel dicht is, hebben we extra diensten ingericht om u in deze bijzondere tijden te kunnen bedienen.

 

Video bellen

Muziek is passie en beleving. Bij het aankopen van een muziekinstrument is het dan ook logisch dat u het instrument wilt horen en zien. Wij gaan graag een videogesprek met u aan om u digitaal rond te leiden in onze winkel. Onze adviseurs kunnen via deze verbinding instrumenten laten zien en horen, waarbij al uw vragen beantwoord worden. Bent u enthousiast geworden? Dan kan het instrument snel bij uw thuis staan. Heeft u nog enige twijfel? Wij brengen met plezier meerdere modellen aan huis zodat u alsnog even fysiek kunt vergelijken.

 

Bezorgingen

Snel leveren is geen probleem, bezorgingen mogen namelijk doorgaan! In deze tijden hebben wij extra auto’s en personeel op de weg zodat we snel en adequaat uw muziekinstrument kunnen leveren. Na uw bestelling komen we soms al dezelfde dag bezorgen! Uiteraard worden alle geldige richtlijnen opgevolgd zodat de bezorgingen zo veilig mogelijk verlopen.

 

Omruilgarantie

Wij begrijpen dat een instrument kopen zonder deze fysiek te hebben gezien een risico kan zijn. Speciaal daarom hebben wij de omruilgarantie in het leven geroepen. Koopt u een instrument en blijkt het toch wat tegen te vallen? Dan bent u na versoepeling van de maatregelen hartelijk welkom bij ons in de winkel om alternatieven in kaart te brengen. Voor het omruilen rekenen wij geen extra kosten, alleen de meer- of minderprijs van het alternatieve instrument zal dus in rekening worden gebracht.


  • Gratis verzending boven €75,-!

  • Op werkdagen voor 17.00 besteld, zelfde dag verzonden!

  • Veilig betalen!

Betaalmethoden:   | 

  Joh.deHeer | Algemene voorwaarden | Privacybeleid